اخبار

کنسرت گروه مهربانی به آهنگسازی و رهبری سلمان سالک

کنسرت گروه مهربانی به آهنگسازی و رهبری سلمان سالک

کنسرت گروه مهربانی 46 به رهبری سلمان سالک
آنچه می خوانید...

کنسرت گروه مهربانی 46 به آهنگسازی و رهبری سلمان سالک با هنرنمایی 150 خواننده و نوازنده از سازهای سنتی و محلی و همکاری ارکستر فرهنگ و هنر دانشکده موسیقی واحد برگزار می گردد
این کنسرت که توسط موسسه فرهنگی هنری آوای مهربانی برگزار می شود، در تاریخ ها 22 و 24 آبان 1402 در تالار وحدت به اجرا در خواهد آمد. سلمان سالک در خصوص این برنامه گفت که: در ابتدا قرار بود در روز 23 آبان نیز برگزار گردد اما به دلیل تقارن برنامه ریاست محترم جمهوری در آن روز، کنسرت 23 آبان لغو گردید و از آنجاکه در کمتر از 7 ساعت بلیت های روز 24 آبان به اتمام رسیده بود، برنامه در 22 آبان تمدید شد و بلیت آن روز نیز به اتمام رسیده است.

کنسرت گروه مهربانی 46 سلمان سالک


در ادامه سلمان سالک توضیح داد که: آنچه پیش رو دارید، تجربه ایست حاصل از کنار هم قرار گرفتن سازهای زهی، مضرابی، بادی، کوبه ای و آواز ایرانی در کنار هم، به شکل یک ارکستر بزرگ که به این منظور قطعاتی با فواصل موسیقی دستگاهی به صورت چندصدایی برای سازها و همخوانان موسیقی ایرانی، توسط اینجانب ساخته و تنظیم شده است.
یک بخش از این کنسرت به آثار کرال ایرانی ساخته سلمان سالک بر روی اشعاری از مولانا و سایه اختصاص دارد که ارکستر بزرگ 150 نفره شامل 120 نوازنده و 30 خواننده آن را اجرا خواهند کرد . بخش دیگر 10 قطعه از موسیقی نواحی ایران با ارکستر کوچک 35 نفره اجرا خواهد شد.

گروه مهربانی سالک
کنسرت استاد سالک
کنسرت گروه مهربانی سالک
کنسرت سالک
کنسرت استاد سالک
گروه مهربانی
کنسرت گروه مهربانی
کنسرت سنتی
کنسرت سالک

سلمان سالک

متولد ۱۳۵۹، نوازنده و مدرس تار و سه تار، پژوهشگر در زمینه دیسکوگرافی ومبانی نظری موسیقی ایرانی، فارغ التحصیل رشته موسیقی از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران. همچنین برای تحصیل در رشته اتنوموزیکولوژی به مدت دو ترم در سال ۲۰۰۸ – ۲۰۰۹ به فرانسه سفر کرد و در دانشگاه paris 8 زیر نظر خانم sandrin lonc مشغول شد. وی نوازندگی را از کودکی با آموزش تمبک نزد آقای غلامرضا مشایخی آغاز کرد و در ادامه به فراگیری تار به ترتیب نزد آقایان کیوان ساکت ، ارشد طهماسبی ، داریوش طلایی مشغول شد . در سال ۱۳۷۷ به دانشگاه راه یافت و در آنجا دوره تکمیلی ردیف موسیقی ایرانی را نزد استاد مجید کیانی آغاز کرد. سپس در سالهای ۱۳۸۵ الی ۱۳۹۰ از محضر مستقیم استاد محمدرضا لطفی استفاده کرد . سالک از سال ۷۷ تا ۷۹ عضو گروه موسیقی ایرانی به سرپرستی پژمان طاهری بود و حاصل آن ضبط سه اثر برای استاد محمدرضا شجریان بوده که منتشر نشده است . اجرای کنسرت در جشنواره های فجر، عضویت در گروه مهربانی واجراهای مختلف در تهران و شهرستانها و خارج از کشور نیز از جمله فعالیتهای اوست. همچنین وی مدرس رشته های مبانی نظری موسیقی و ردیف تار و سه تار در دانشگاه آزاد شیراز و دانشگاه علمی-کاربردی است. علاوه بر این در تمامی فعالیتهای پژوهشی اعم از برگزاری نشستهای تخصصی ماهانه و تولید آلبومهای پژوهشی مؤسسه آوای مهربانی نقش فعال و تعیین کننده دارد و عضو هیأت مدیره این موسسه می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.
تجزیه و تحلیل موسیقی دستگاهی ایرانی
تماس سریع