رونمایی آلبوم و کتاب «زخمه های جاودانه استاد فرهنگ شریف» در یکم اسفند ۱۴۰۲ در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد.
این اثر به همت موسسه آوای مهربانی با مدیریت خانم افسانه طوسی و با پژوهش و نگارش سلمان سالک رونمایی و منتشر شد.
در ابتدا مستندی درباره فرهنگ شریف ساخته مهدی حیدری پخش شد. در این برنامه دکتر سید عباس سجادی مجری بود و در ابتدا از استاد یدالله کابلی که خوشنوسی طرح آلبوم را انجام داده است، دعوت به عمل آورد تا در مورد استاد فرهنگ شریف و خوشنویسی طرح صحبت نمایند.
در قسمت بعد بخشی از یک اجرای خصوصی توسط اساتید محمدرضا شجریان و فرهنگ شریف که در سال ۱۹۹۲ در امریکا ضبط شده بود برای اولین بار پخش شد.
سپس استاد حسین علیزاده در مورد فرهنگ شریف و سبک و سیاق موسیقی وی سخنرانی کرد.
سپس سلمان سالک در خصوص آلبوم و کتاب توضیحاتی ارائه کرد.
در قسمت بعد خانم منصوره رضایی همسر استاد شریف به تشکر از اساتید و عوامل تولید آلبوم پرداختند.
همچنین حمیدرضا نوربخش مدیرعامل خانه موسیقی به روی صحنه آمد و به نکاتی در خصوص استاد فرهنگ شریف و حال و هوای موسیقی او پرداخت.
پس از آن نیز ساز و آواز بداهه توسط حمیدرضا نوربخش و تار سلمان سالک در مایه سه کاه اجرا شد.
پس از اجرای موسیقی و در شروع مراسم رونمایی از آلبوم ناگهان استاد ایرج خواجه امیری وارد سالن شدند و با تشویقهای پی در پی مردم رو به رو گشتند و به روی صحنه هدایت شدند تا رونمایی از آلبوم را به همراه سایر اساتید انجام دهند.
همچنین پس از این مراسم از استاد ایرج خواسته شد تا به یاد مرحوم استاد فرهنگ شریف کمی آواز بخوانند و ایشان نیز پذیرفته و با تار سلمان سالک چند بیتی در مایه دشتی و عشاق اجرا کردند که پایان بخش مراسم بود.
سلمان سالک
متولد ۱۳۵۹، نوازنده و مدرس تار و سه تار، پژوهشگر در زمینه دیسکوگرافی ومبانی نظری موسیقی ایرانی، فارغ التحصیل رشته موسیقی از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران. همچنین برای تحصیل در رشته اتنوموزیکولوژی به مدت دو ترم در سال ۲۰۰۸ – ۲۰۰۹ به فرانسه سفر کرد و در دانشگاه paris 8 زیر نظر خانم sandrin lonc مشغول شد. وی نوازندگی را از کودکی با آموزش تمبک نزد آقای غلامرضا مشایخی آغاز کرد و در ادامه به فراگیری تار به ترتیب نزد آقایان کیوان ساکت ، ارشد طهماسبی ، داریوش طلایی مشغول شد . در سال ۱۳۷۷ به دانشگاه راه یافت و در آنجا دوره تکمیلی ردیف موسیقی ایرانی را نزد استاد مجید کیانی آغاز کرد. سپس در سالهای ۱۳۸۵ الی ۱۳۹۰ از محضر مستقیم استاد محمدرضا لطفی استفاده کرد . سالک از سال ۷۷ تا ۷۹ عضو گروه موسیقی ایرانی به سرپرستی پژمان طاهری بود و حاصل آن ضبط سه اثر برای استاد محمدرضا شجریان بوده که منتشر نشده است . اجرای کنسرت در جشنواره های فجر، عضویت در گروه مهربانی واجراهای مختلف در تهران و شهرستانها و خارج از کشور نیز از جمله فعالیتهای اوست. همچنین وی مدرس رشته های مبانی نظری موسیقی و ردیف تار و سه تار در دانشگاه آزاد شیراز و دانشگاه علمی-کاربردی است. علاوه بر این در تمامی فعالیتهای پژوهشی اعم از برگزاری نشستهای تخصصی ماهانه و تولید آلبومهای پژوهشی مؤسسه آوای مهربانی نقش فعال و تعیین کننده دارد و عضو هیأت مدیره این موسسه می باشد.